Пълнено авокадо

Вкусно, празнично, елегантно
Източник: Бон Апети
Дата: 02.05.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г бланширани коктейлни скариди (размер 61/70)
100 г пушена пъстърва
2 твърдо сварени яйца
1 с. л. кетчуп
1 с. л. майонеза
сокът от 1/2 лимон
3 бр. авокадо
1/2 връзка копър
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пълнено авокадо
Скаридите се накълцват.
2
Пълнено авокадо 2
Смесват се с намачканите яйца и накъсаната на парченца риба.
3
Пълнено авокадо 3
Добавят се майонезата, кетчупът, лимоновият сок и накълцаният копър.
4
Пълнено авокадо 4
Разбърква се и се овкусява с черен пипер.
5
Пълнено авокадо 5
Авокадото се разполовява, костилките се отстраняват и половинките се пълнят със сместа със скариди.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

08.04.2015
Честно казано вкусът на пушената риба е прекалено силен. Другия път ще пробвам с филе от сьомга, дано се получи по-балансирано.
2.
Изпрати
лично съобщение

30.06.2014
Разкошна салата! Нарязах авокадото вътре в салатата и я сервирах в кожата му. Имаше голям успех!
1.
Изпрати
лично съобщение

03.05.2014
Още няколко идей на тази тема: 1. Към продуктите добавете една скилидка счукан чесън и 1-2 с.л. зехтин. 2. Внимателно издълбайте с лъжица половинките авокадо, като оставите цяла зелената обвивка. Намачкайте добре с вилица изваденото авокадо и го прибавете към сместа за пълнене. Сега вече напрълнете зелените половинки с добре разбърканата и овкусена смес.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: