Пилешки кюфтета с моцарела
Лора и Стоян
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2018 Страхотно - бързо и вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2017 Супер рецепта! Докато композирах необходимите продукти установих, че разполагам само със стерилизирани печени чушки от буркан, в които имаше и малко оцет. Изобщо не се поколебах и вложих чушките, очаквайки те да внесат леко кисела нотка, която щеше да се неутрализира от сладката царевица, но уви! Не се усети изобщо киселината, затова смело препоръчвам такива чушки за предложената рецепта. Месото стана крехко, а ароматите от сирената и босилека направиха ястието неустоимо. )))))
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...