Пълнени картофи

ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 21.12.2013
Пълнени картофи
 
Необходими продукти:
4 големи картофа
1 малка глава червен лук
150-200 мл доматен сок
100 г царевица
100 г грах
11/2 кренвирш
50 мл олио
100 г кашкавал
1 пресен пипер
сол
черен пипер
чубрица


Начин на приготвяне:
1
Картофите се измиват и се варят до готовност заедно с кората. Разполовяват се по дължина и се издълбават.
2
В тиган се сгорещява олиото и към него се добавят наситените пипер, лук и кренвирш, грахът, царевицата и подправките и се запържват заедно с доматения сок.
3
Готовата плънка се разпределя във вече издълбаните картофи. Запичат се във фурна на 200 градуса. Малко преди да са готови, върху картофите се разпределя настърганият кашкавал и отново се връща във фурната до получаването на коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

25.10.2014
страхотни
6.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2014
супер е!
5.
Изпрати
лично съобщение

06.02.2014
бързо и лесно
4.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2014
Получава се нещо изключително вкусно и ефектно. Идеално предястие за гости и не само :)
3.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2014
Невероятно вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


256 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: