Пълнени гъби с яйца и кашкавал

Източник: Виолета
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 29.12.2016
Пълнени гъби с яйца и кашкавал
 
Необходими продукти:
20 печурки
100 г кашкавал
100 г извара
3 яйца
1 глава лук
1/2 връзка магданоз
30 г краве масло
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Гъбите се измиват и пънчетата се отстраняват.
2
Нарязаните пънчета и лук леко се задушават в маслото и се дърпат от огъня.
3
В купа се разбиват яйцата и изварата.
4
Прибавят се настърганият кашкавал, черен пипер, наситненият магданоз и задушените лук и гъби, и се разбърква.
5
Гъбите се пълнят с получената смес и се подреждат в тавичка, в която се налива малко вода.
6
Пекат се 35-40 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

31.12.2017
Получи се много добре. Сложих и малко бекон под яйцето и си стана направо вечеря
1.
Изпрати
лично съобщение

16.05.2017
Много приятно и вкусно ястие!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: