Пълнени чушки с четири вида сирена

Лека, лятна храна
Източник: Невена
ТИТЛА: Чирак
Дата: 29.08.2016
Пълнени чушки с четири вида сирена
Пълнени чушки с четири вида сирена
Пълнени чушки с четири вида сирена
Пълнени чушки с четири вида сирена
Пълнени чушки с четири вида сирена
 
Необходими продукти:
6 чушки (камби)
олио (или зехтин)
сол, черен и червен пипер на вкус
различни видове сирена („Гауда“, „Едам“, „Моцарела
пресен лук
пъдпъдъчи яйца


Начин на приготвяне:
1
Изчистваме чушките.
2
Наситняваме лука и го запържваме, като към края добавяме подправките.
3
Във всяка чушка слагаме от лука, пълним ги със сирената и ги поставяме във формички за мъфини (за повече устойчивост при печене). Подреждаме ги в тава и ги печем в загрята на 180-200 градуса фурна, докато чушките омекнат - 20-30 минути.
4
Изваждаме ги и във всяка чушка чукваме по едно пъдпъдъче яйце. Връщаме ги обратно във фурната, докато яйцата се запекат. Накрая поръсваме с червен пипер (сладък или лют).



Съвет:
Поднасят се топли и в добра компания!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: