Печен качамак с доматен сос
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2017 Разбира се, че ястието е добро и без сос, но сосът му придава завършеност и е последният щрих към по-добра консистенция. Получил се е по-гъст от количеството брашно. Опитайте следващият път с 1 супена лъжица или 2 равни без връх.
При всички случаи изглежда вкусно:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2017 Хубава рецепта, но не знам защо сосът ми стана много гъст, мисля че и без него е достатъчно добро ястието.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...