Пълнени чушки по велинградски

Апетитно основно
Източник: Бон Апети
Дата: 08.09.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
6–8 зелени чушки
400 г саламурено краве сирене
150 г свински гърди без кост
150 г пушен бекон
100 г сланина
2 стръка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Пълнени чушки по велинградски
Капачетата на чушките се отделят и се запазват. Чушките се почистват от семките.
2
Пълнени чушки по велинградски 2
Свинските гърди, беконът и сланината се нарязват на ситно.
3
Пълнени чушки по велинградски 3
Гърдите и беконът се запържват до златисто в тиган с незалепващо покритие без мазнина.
4
Пълнени чушки по велинградски 4
Сиренето се натрошава и се смесва с гърдите, бекона, сланината и наситнения магданоз.
5
Пълнени чушки по велинградски 5
Чушките се пълнят със сместа.
6
Пълнени чушки по велинградски 6
Слагат се капачетата и се пекат на жар или на скара до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


297 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: