Забулени яйца със сос от печени домати
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Благодаря за отговора, Анна, и аз така си помислих, но за всеки случай ще намажа със зехтин тиквичките преди да ги запека и когато приготвя ястието ще дотичам тук да се похваля. )))
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Звездица, предполагам, че е въпрос на вкус ☺️. Що се отнася до мазнината е по-скоро пропуск, но не фатален, все пак в ориза има енентал, който добавя мазнина към ястието.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Интересна рецепта, красиво изглеждаща, но чак пък толкова постна.... Дори тиквичките не се мажат със зехтин преди изпичане? Пропуск ли е липсата на мазнина, или съзнателно търсен ефект?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2017 Чудесна идея!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2017 Чудесна рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...