Пилешки галантин със сос „Къмбърленд“
Лора и Стоян
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2018 Благодарим за коментара. Използването на сока от зелето е чудесна идея. Непременно ще опитаме.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2018 Страхотна рецепта, не напълних кокошката, защото вече бях използвала част от нея за готвенето на супа, но използвах почти цялото й месо и се получи много вкусна рецепта. Вместо посочената вода от рецептата, използвах бульон и сок от киселото зеле.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...