Заешки дроб по плевенски
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2016 Рецептата е добра и предразполага към творчество. Месото става по-сухо сравнено със заек, приготвен в гърне. Заслужава си да опитате - върви страхотно с вино розе.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Промените, които направих спрямо това, което се яде у нас: вместо гъши гърди, сложих свински, гъбите замених с морков. Стана много вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2013 Става много вкусно. Вместо гъши гърди слагам свински пушени и вместо ориз слагам гъби. В къщи е любимия заек по домашному.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2013 Страхотна рецепта :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...