Пълнен хляб

Хрупкаво хлебче
Източник: Таня
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 08.04.2015
Пълнен хляб
 
Необходими продукти:
1 хляб
200 г кашкавал
100 г маслини
1 домат
100 г колбас
1/2 краставица
1/2 глава кромид лук
100 г масло


Начин на приготвяне:
1
Разрязваме един цял хляб по дължина малко над основата. Пълним го с плънка от настърган кашкавал, изчистените от костилките маслини, нарязаните наситно домат и краставица, колбас (по избор), тънко нарязания на полумесеци лук и поръсваме с малко от разтопеното масло. Малка част от плънката се заделя.
2
Леко нарязваме горвата кора на хляба на квадратчета и разпределяме заделената плънка в прорезите. Заливаме с останалото масло и печем около 20-30 минути в силно загрята фурна.


Съвет:
Хлябът е по-вкусен, ако се консумира топъл.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: