Солена торта с кайма
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Понеже нямах под ръка сметана, в последния етап, когато се заливат палачинковите-сърми, използвах течността от задушените зеленчуци и наденичките. Към нея добавих 2 лъжици кисело мляко и 2 с.л. брашно, след това го затоплих на котлона и след това залях сърмите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Благодарим за чудесната идея за празнична вечеря. Още днес я пробвах и се получи. По-късно ще публикувам снимки на продукта.
Весело посрещане на Новата 2015 Година! :-)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...