Зимни азиатски рулца
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2014 страхотна
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2014 Както обикновено, направих и промени в плънката. Добавих шунка и кашкавалче и стана много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2014 Стана вкусно, но отне страшно много време - почти 3 часа и много изцапана посуда. Не съм сигурна, че отново ще се заема да я правя.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2014 Аз също съм правила досега солена торта с класически палачинки. Тази рецепта е по-различна и на мен и семейството ми ни допадна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2014 Рецептата ми харесва. Макар че аз от години правя солена палачинкова торта с класически палачинки и пълнеж от: пастет с кисели краставички, майонеза с грах, лютеница с шунка или малотраен колбас (редувам ги), отгоре поръсвам щедро с настърган кашкавал и - Воала!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...