Солен кейк с овесени трици
Рецепти
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2013 Задължително консумирайте докато са топли. На мен лично ми дойдоха малко тежки и много засищащи - може би от комбинацията с бешамеловият сос и кашкавалът. Иначе са вкусни и ми харесаха.
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...