Печени картофи с пармезан и прошуто
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2017 Станаха много вкусни. Най-важното е, че не се пържат. Двегодишното ми детенце много ги хареса.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2016 Спечели овациите на моите гости!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2016 Много вкусно:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2016 Чудесна лесна и бърза рецепта, с която да избягаме от традиционните пържени тиквички. Аз замених изварата с обезсолено домашно козе сирене, сушения домат с пресен на кубчета и вместо семолина сложих царевичен грис. Много свежо и засищащо! Благодаря за идеята! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2016 Моите палачинки се получиха страхотно, сосът реших да го направя с малко кисело мляко вместо цялото количество рикота, но се получи доста водна сместа - много ми харесаха така или иначе, а вкусът ми напомня доста на дюнер, според мен заради кимиона :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...