Хляб с маслини
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2019 Аз не сложих стафиди и кафява захар, защото нямах. Пекох ги около 18 минути, защото ми се сториха сурови, но станаха хрупкави. Станаха супер вкусни! Определени ще ги направя отново.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Много са хубави, правя ги вече за 3 път :)
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2016 Много сполучливи са! Направих ги по-големи, но бързо започнаха да изчезват :))))
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2016 Супер
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2016 Станаха страхотни :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...