Касуле
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2023 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е МЕСОТО ДА СЕ ВЪРЖЕ С КОНЕЦ ПРЕДИ ПРИГОТВЯНЕ, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ ДО КРАЯ НА ГОТВЕНЕТО
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2020 Много добре! Пригитвих с ризото миланезе и полента отделно. Следващия път може да пробвам без бекон. Гремолатата е направих с лимони Майер. А за който, сосът е мазен има начини и уреди дори , да се отдели мазнината.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2019 Няма човек на света, който да не обича Осо буко. А с гремолатата е още по-вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2017 Ужасно мазно стана, изхвърлих целия сос. Като цяло доста небалансирана рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 Интересен вкус,месото стана страхотно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...