Пилешко иглу
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2019 Оризът стана перфектен!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2018 И аз правих суши за първи път и съм доволна от резултата. Благодаря за подробно описаните стъпки, особено за приготвянето на ориза!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2017 много добра рецепта
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2016 Страхотни насоки за работа с ориза и като цяло за хосомаки и футомаки рулцата. Перфектна за припомняне на основните стъпки за хората, които не приготвят често суши като мен. Благодаря! :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2016 Сварих ориза както беше посочено тук, а не от опаковката. Също така, го оставих около 10-15 минути повече, да изстине. На 500 гр. ориз сложих двойно оцет, който сам си направих. Честно казано се получи супер, адски е вкусен. А за сушито да не говорим, беше направо божествено. Това в ресторанта пасти да яде.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...