Ориз с гъби на микровълнова фурна
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Тази рецепта е от архива - още от 2001 година, когато предаването се е водило от Иван Звездев. Лора и Стоян винаги са казвали, че предпочитат домашно приготвенитените бульони и не веднъж са показвали как да се направим хубав, бистър бульон с качествени и пресни продукти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Извинявайте, но ми прави впечетление, че всяка Ваша рецепта включва някакъв вид синтетичен бульон - т.е. консерванти и всякакви нездравословни субстанции. Както съм написал в профила си, страдам от подагра и за тази болест концетрираните нездравословни бульони са просто убийствени!!! Опитайте се да предложите алтернатива - в противен случай ще разболеете повече хора, отколкото ще нахраните!!!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...