Орехово-тиквен винегрет

Източник: Бон Апети
Дата: 08.06.2010
Орехово-тиквен винегрет
 
Необходими продукти:
50 г орехови ядки
50 г белено тиквено семе
1 малка глава червен лук
1 скилидка чесън
3 стръка копър
3 стръка магданоз
сокът от 1 лимон
2 с. л. балсамов оцет
3 с. л. зехтин


Начин на приготвяне:
1
Орехово-тиквен винегрет
Орехите и тиквеното семе се слагат в блендер или в съд, подходящ за пасатор.
2
Орехово-тиквен винегрет 2
Добавят се наситнените лук, чесън, копър и магданоз и се сипват лимоновият сок, балсамовият оцет и зехтинът. Всичко се пасира и сосът се поднася към рибни ястия и предястия с морски дарове.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: