Лешниково руло с шоколад
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.08.2018 Много е вкусен! Кремът ще го използвам и друг път
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2016 Наистина ефектна и вкусна рецепта, която се приготвя лесно и бързо, без скъпи и екзотични продукти. Един съвет - при разбиването на маслото и захарта в кухненски робот, използвайте бъркалката за тесто, а не миксер :) Оставете в хладилника преди да поднесете. Да ви е сладко!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2016 Много вкусна и ефектна рецепта! Браво!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...