Орехов айвар

Атанасовден
Източник: Бон Апети
Дата: 18.01.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 ч. л. ябълков оцет
500 г печени червени чушки
500 г печени патладжани
60 г смлени орехови ядки
2-3 скилидки чесън
1 глава лук
4-5 стръка магданоз
4 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Орехов айвар
Нарязаният наситно лук се задушава в олиото.
2
Орехов айвар 2
Чесънът, чушките, предварително изпечените орехови ядки и патладжанът се смилат в блендер.
3
Орехов айвар 3
Прибавят се солта, магданозът, лукът и оцетът, като продължава да се мели. Ястието се сервира охладено.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


171 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: