Омлет с кашкавал и домати

Традиционен, вкусен и засищащ омлет
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 22.12.2024
Омлет с  кашкавал и домати
 
Необходими продукти:
6 яйца
100 г кашкавал
3 ч.л. сол
4 с.л. чубрица
6 с.л. олио
1 домат


Начин на приготвяне:
1
Разбийте яйцата в купа и настържете кашкавала на ситно.
2
Разбъркайте яйцата и кашкавала хубаво и добавете подправките за вкус.
3
В тиган за палачинки сложете олиото и когато се сгорещи, излейте яйчената смес.
4
Печете омлета и от двете страни като палачинка.
5
Гарнирайте традиционен омлет с нарязани резенчета домати.

Съвет:
Загрейте тигана на средна температура с олиото и едва след това добавете омлета. За да обърнете омлета, използвайте силиконова шпатула. За да го отделите по-лесно, периодично раздвижвайте омлета в тигана, така че краищата му да не залепват.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: