Мусака с тиквички
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2016 Стана мн добре
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Сготвил съм много подобни рецепти в Кипър ,но за да го направят в къщи , повечето от колегите тук, трябва да познават октопода като материя. Много е пипкаво да уцелиш момента с варенето.Аз съм варил и октопод в собственната му вода само поръсен с риган. За мен лично октоподът го предпочитам преди да го оженим с доматения сос , да го мина през скарата със риган и зехтин .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 харесва ми
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 добро е но не ми е любимо
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...