Наденици с бира и кисело зеле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2020 Прекалено обикновени .... И защо джоджен като подправка? Изобщо не подхожда. Освен това съотношението на ориза спрямо каймата е твърде голямо и сармите се усещат по-скоро като постни. Определено не препоръпвам тази рецепта.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...