Обатцда

Немски дип
Източник: Бон Апети
Дата: 11.06.2012
Обатцда
 
Необходими продукти:
500 г сирене „Камамбер”
200 г крем сирене
50 г краве масло
1/2 глава лук
1 скилидка чесън
5–6 с. л. тъмна бира
1 ч. л. кимион на зърна
1/2 ч. л. червен пипер
1 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
див лук за гарниране


Начин на приготвяне:
1
Обатцда

Кимионът се запича в сух тиган и се изважда.

 


2
Обатцда 2

В същиия съд се слага олиото и в него се запържват за кратко ситно нарязаните  лук и чесън.

 


3
Обатцда 3

Камемберът се обелва и се нарязва на малки кубчета.

 


4
Обатцда 4

Смесва се с крем сиренето и маслото (всички трябва да са оставени на стайна температура).

 


5
Обатцда 5

Разбива се с миксер на средна скорост, докато се получи хомогенна смес.

 


6
Обатцда 6

Добавят се чесънът и лукът, кимионът, червеният и черен пипер. Намалява се силата на миксера и се добавя малко по малко бирата, докато стане хомогенна смес. Дипът се Слага се в хладилник да стегне. Сервира се гарниран с див лук.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Юрукова се регистрира в сайта.
dd2 се регистрира в сайта.
Велина Василева коментира рецептата Кибе в бял сос
Бон Апети коментира рецептата Кибе в бял сос
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: