Обърната пица с бекон и телешко месо

Източник: Адрияна
ТИТЛА: Чирак
Дата: 15.08.2016
Обърната пица с бекон и телешко месо
 
Необходими продукти:
8 ленти бекон
500 г телешка кайма
1 глава лук
1 1/2 ч. ч. сос за пица
3 домата
100 г сирене
2 яйца
1 ч. ч. прясно мляко
1 с. л. олио
1 ч. ч. брашно
1/4 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Изпържете бекона до златисто, отцедете го от излишната мазнина и го нарежете надребно.
2
Запържете телешката кайма, заедно с нарязания наситно лук и ги смесете с половината бекон и соса за пица.
3
Изсипете сместа в тавичка с размери 23 х 33 см. Отгоре разпределете нарязаните домати и настърганото сирене.
4
Разбийте леко яйцата в купа. Прибавете млякото, олиото, брашното и солта, и разбъркайте. Разбийте сместа с миксер, за 2 минути, на средна скорост и я изсипете върху доматите и сиренето.
5
Поръсете с останалия бекон и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 20-30 минути, докато тестото се надуе и стане златисто на цвят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: