Поширани круши с ванилов сос
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2020 Отива в графа любими десерти
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2014 Изключително вкусен сладкиш! Правя го вече няколко пъти и всеки път се изяжда много бързо. Поради липса на грозде без семки, използвам бяло десертно грозде със семки и това е единствената забележка на дегустиращите, че трябва да ги отделят по време на ядене. За мен това не е съществен проблем. Става по-вкусен и сочен, когато се направи по-тънък, т.е. в по голяма тава и основата и се покрива с повече карамелизирана захар. Аз слагам двойното количество от това посочено в рецептата.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 Много вкусен и интересен кейк.Заслужава си да се опита.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2013 Не ми се изпече равномерно но беше вкусен
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2013 Стана много вкусно. Една препорака - формите за кейк на различните производители са с различна вместимост, добре е да се пише в рецептата за какъв съд са посочените продукти.
Благодаря за хубавата рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...