Кейк със смокини
Рецепти
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2016 Чуден хляб ! Хареса се много на всички
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2016 Започнах да го правя, но още тестото ми стана глетаво. Сега се опитва да втасва, но подозирам, че течността е малко спрямо брашното. Мисля, следващия път да сложа повече вода. Сега спазих точно пропорциите.
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...