Разядка от извара и маслини
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Борислав, има голямо значение, колко богати на нишесте са картофите. Също така тестото не трябва да се меси прекалено дълго, тъй като в този случай то се различава от обикновеното тесто и колкото повече се меси, толкова по- лепкаво става.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2016 Тестото ми стана ужасно меко и лепкаво, въпреки почти двойното допълнитеното брашно, което сложих. От там цялото ядене се провали.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 Харесаха ми много и в крайна сметка не е чак толкова трудно, колкото изглежда.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2015 На мен нещо не ми се получиха.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Много вкусно ястие. Ако няма \"Горгонзола\" може да се замени с други сирена или кашкавал.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...