Пролетно ризото
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2013 голяма импровизация се получи с оформянето на топченцата :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2013 Не че не са вкусни, но отнемат много време и са пипкави. Освен това ми се наложи да сложа още доста брашно за да се получи тесто което е лесно за оформяне и не лепне. Доматения сос е класически и подхоящ за всякаква паста.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...