Нудли със свинско и зеленчуци

Източник: Бон Апети
Дата: 14.01.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г вратни пържоли
2 моркова
50 г пресен джинджифил
200 г оризови нудли (вермичели)
1 червена чушка
3 с. л. светъл соев сос
80 мл олио
3 скилидки чесън
1 люта чушка
1/4 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нудли със свинско и зеленчуци
Месото се нарязва на ивици, овкусява се със сол и черен пипер и се запържва в 40 мл олио на два пъти.
2
Нудли със свинско и зеленчуци  2
Нудлите се заливат с вряла вода и се покриват с фолио за около 5 минути, за да омекнат. След това се отцеждат.
3
Нудли със свинско и зеленчуци  3
Морковите се обелват и се нарязват на жулиен. Червената чушка се почиства и се реже на тънки ленти.
4
Нудли със свинско и зеленчуци  4
Месото се изважда, съдът се почиства със салфетка, налива се останалото олио и в него се пържат закратко нарязаните наситно чесън и джинджифил.
5
Нудли със свинско и зеленчуци  5
Прибавят се морковите, червената чушка и почестената и наситнена люта чушка. Слагат се отцедените спагети се връща месото.

6
Нудли със свинско и зеленчуци  6
Налива се соевият сос и ястието се сервира поръсено с наситнен магданоз.

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

14.02.2014
Ако станат леко сухи, може да се добави малко бяло вино в тигана. Доста лесна, бърза и вкусна рецепта.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2014
Стана една от любимите ни рецепти, понякога добавям и гъби - първо ги задушавам с масло.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: