Погача със сирене
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2015 И при мен хлябът се получи малко мокър по средата, като спазих всички съотношения на продуктите и начина на печене. Като изключим това, изпечената част беше хубава и вкусна.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2015 Благодаря за съвета!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2015 Благодаря за съвета!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2015 Анна, Мартина, следващият път опитайте да изпечете хляба без включен вентилатор и за по-дълго време.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Нещо не можах да се справя с печеното на този хляб,от вън се препече,от вътре стана суров почти.Някой може ли да каже как да го изпека.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...