Толсотолоб с мармалад от лимони и гарнитура от печени пълнени картофи
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2018 За първи път сготвих шаран и се получи много добре. Рецептата е лесна. Понеже не намерих малки лукчета, сложих обикновен лук, нарязан на шайби, към който добавих малко вода, тъй като използвах по-голяма тава за печене. Към лука добавих и стафиди, за да подсиля леко сладникавия вкус, който на мен лично много ми допада. Следващия път бих сложила двойна доза лук, тъй като запечен, в комбинация с емулсията, с която се залива шаранът, става много вкусен.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2015 Да, Мирослав, разбира се, може да се използва узо.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2015 Много вкусна плънка и шаранът се изпече идеално. Толкова бързо свърши, че не успях да го снимам :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Страхотен стана. Аз го пекох по друг начин, в/у лозови клонки и по малко от 2 часа. Плънката е много вкусна! занапред ще да се прави!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Мислех си, че два час във фурната ще са много, но се получи много вкусно. Облизах ме си пръстите. Наздраве на именниците!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...