Понички с портокалова глазура и бадеми
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2015 Много добре ми се получи Прасковената торта! Опасявах се, че ще стане суха, но напротив - беше просто идеална! :)
Но аз сложих малко повече пудра захар. Също така разделих крема 2:1 и към по-малкото добавих какото. Какаовият крем не използвах за украса, а над втория блат. По този начин малко я раздвижих :)
Добре се получи!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...