Наденица от 3 вида месо

Много апетитна на вид и със страхотен вкус
Източник: Бон Апети
Дата: 03.03.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г месо от телешка плешка
500 г месо от свинска плешка
500 г месо от агнешка плешка
150 г ориз
250 мл бира
100 мл олио
4 сушени червени чушки
3 скилидки чесън
1 глава лук
1 ч. л. червен пипер
черва за пълнене

за гарнитурата:
1 бр. салата „Айсберг“
1 глава алабаш
1 връзка репички
1 морков
70 мл зехтин
30 мл ябълков оцет
1 ч. л. дижонска горчица
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Наденица от 3 вида месо
Чушките се запарват в гореща вода и след като омекнат, се накълцват.
2
Наденица от 3 вида месо 2
Месото се реже на малки кубчета. Овкусява се със сол и черен пипер и се запържва в олиото, до златистокафяво, на няколко пъти, за 30–40 минути.
3
Наденица от 3 вида месо 3
Добавят се нарязаните наситно лук и чесън. След като се запържат, се сипват накълцаните чушки, червеният пипер и измитият ориз. Разбърква се и се дърпа от огъня. Овкусява се със сол и черен пипер.
4
Наденица от 3 вида месо 4
Червата се пълнят с получената смес.
5
Наденица от 3 вида месо 5
Наденицата се завива в тава и се залива с бирата.
6
Наденица от 3 вида месо 6
Пече се 90 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, като първия един час трябва да е покрита с алуминиево фолио.
7
Наденица от 3 вида месо 7
Айсбергът, алабашът и морковът се режат на тънки ивички. Репичките се режат на шайби.
8
Наденица от 3 вида месо 8
Всички зеленчуци се смесват и се овкусяват с дресинг, приготвен от оцета, зехтина и горчицата. Посолява се.
9
Наденица от 3 вида месо 9
Наденицата се сервира със салатата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: