Мариновани свински ребра с боб
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2015 Много вкусна рецепта!Със сигурност ще я готвя и за напред! :))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2015 Би било добре, каротфите да се сложат за 15-20 мин във фурната, преди да се добавят към тях лука, чушките и наденицата. Така наденицата няма да се свари, докато картофите станат готови.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...