Пилешки дробчета с грах и ориз
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Отне ми 3 часа да я сготвя и сервирам, но мъжа ми много я хареса :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2014 Мусаката, ми се получи превъзходно, много нежна на вкус, не мазна!Другите мусаки, който съм яла винаго са били тежки на вкус и за това много рядко готвя мусака, защото не ми е от любимите ястия!Аз я пекох повече време, за да остане само на мазнина...!Вече със сигурност по често ще готвя мусака!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 Мусаката е едно от най-най-любимите ми ястия. Толкова е нежна на вкус, а в същото време не може да те остави гладен :)))) Обожавам меките картофки, разтопеният кашкавал, изобилието от подправки... Просто я обичам много!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Рецептата е чудесна! Мусаката стана наистина много вкусна. :) Ще я готвя и занапред!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...