Спелта с тофу и пресен лук
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2021 Страхотна вегетарианска мусака!
Ще остане любима рецепта, въпреки че наистина отнема време.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2020 Направих мусаката. Тиквичките обаче не пържих а запекох на фурна и вместо ориз използвах булгур. Получи се чудесно, а в комбинацията с млечен сос е просто върхът. Свежо, леко, напомня за лято.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2019 Много ни хареса особено в комбинация с чеснов млечен сос. Тиквичките ги изпекох на грил тиган.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2019 Пърженето на тиквичките отдължи времето за готвене. Другия път ще ги изпека на фурна. Комбинацията много интересна и вкусна.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2019 не стана бързо, но се надявах на ястие, което ще създаде уют, така че не съжалявам, че се заех с това.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...