Ягодов мус
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2018 Много вкусен, но и аз бих намалила шоколада. Колкото повече престоява, става по-хубав :-)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2018 Бих сложила по-малко шоколад. Вкусът му доминира над крема сиренето!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Марина, не е желателно, до сладкиша да достига вода, затова и формата за печене се завива много добре с алуминиево фолио.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2018 Когато го приготвих се притесних, че водата беше попаднала под фолиото и беше намокрила чийзкейка в основата.Това нормално ли е или трябва да се опакова по-добре?
Добре, че не се беше разводнил и успях да го сервирам след като престоя няколко часа в хладилника.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Г-жа Проданова, водата трябва да е около 2-3 пръста. Десертът се оставя да изстине във фурната, като не е необходимо да се изважда от тавата с водата.
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...