Варена тиква с орехи и карамфил
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Вместо морска сол може да се използват зърна боб.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2016 Ако нямаме морска сол с какво може да я заместим за да не се надигне блата?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2015 Виолета, по принцип блатът за този десерт трябва да стане хрупкав, а не като „камък“ - възможно е да си го препекла.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2015 Немога да разбера защо блатът ми стана твърд като камък.Какво може да съм згрешила?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2013 Получисе доста вкусно, но сместа ми беше повече и не се събра във формата. Може би следващия път трябва да я направя в по висока форма.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...