Миш-маш

Вкусен и засищащ
Източник: Милена Славова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 20.08.2016
Миш-маш
Миш-маш
 
Необходими продукти:
400 г червени чушки
2 глави лук
6 домата
4 скилидки чесън
200 г сирене
4 яйца
4 с. л. зехтин


Начин на приготвяне:
1
Чушките се изпичат, обелват се, нарязват се на едри парчета и се запържват в малко зехтин за 2-3 минути.
2
Добавя се нарязаният наедро лук и се посолява. При необходимост се сипва още зехтин. Щом лукът омекне, се добавят нарязаните наедро домати и се задушава 5-10 минути на по-слаб огън.
3
Слага се и нарязаното на малки кубчета (или натрошено с вилица) сирене.
4
Чесънът се смила и се прибавя към сместа.
5
Щом сиренето се поразтопи и се смеси с доматите, се прибавят яйцата и се разбърква добре. Готви се още 5 минути.
6
Накрая се овкусява с чубрица и босилек, а по желание – и с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


120 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: