Миш-маш

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 16.01.2015
Миш-маш
 
Необходими продукти:
1 кг чушки
1/2 кг домати
100 г сирене
1 к. ч. олио
2 яйца


Начин на приготвяне:
1
Измивате чушките, почиствате ги от семките и ги нарязвате на едри парчета. Обелвате доматите и ги настъргвате на едро ренде.
2
В тенджера или в дълбок тиган сгорещявате олиото и добавяте нарязаните чушки. Запържвате ги, при непрекъснато бъркане, докато омекнат. След като чушките омекнат, добавяте и настърганите домати, и оставяте сместа да ври на слаб огън, докато водата на доматите изври.

3
След това добавете разбитите яйца и натрошеното сирене, а в случай, че сиренето не е достатъчно солено може да добавите и сол. Миш-машът трябва да поври още няколко минути, като от време на време го разбърквате.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

22.08.2017
Броя на яйцата е прекалено малък за 1 кг пипер. По скоро 750г пипер и 4 яйца.
5.
Изпрати
лично съобщение

12.02.2016
Любима рецепта
4.
Изпрати
лично съобщение

13.08.2015
Най-бързото и вкусно лятно ядене :)
3.
Изпрати
лично съобщение

15.04.2015
Едва ли има домакиня, която да не е излизала от кризисна ситуация с тази рецепта... :)
2.
Изпрати
лично съобщение

21.01.2015
Любима рецепта на семейството ми.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


236 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: