Миш-маш

Източник: Бон Апети
Дата: 27.08.2001
Миш-маш
 
Необходими продукти:
4 чушки (зелени и червени)
4 домата
250 г сирене
1 глава лук
8 яйца
5 с. л. олио
магданоз


Начин на приготвяне:
1
Миш-маш
Чушките се почистват от семето и се нарязват на ивички. Доматите и лукът се обелват и се нарязват надребно. В олио за минута се запържва лукът, добавят се чушките. Съдът се захлупва и зеленчуците се задушават на тих огън 5 минути.
2
Миш-маш 2
Прибавят се доматите, отново се захлупва и се задушава още 5-6 минути. След това се натрошава сиренето и се разбърква.
3
Миш-маш 3
Добавят се яйцата. Разбърква се няколко минути на не много силен огън, докато се получи желаната консистенция. Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: