Червен ориз със спанак и диви гъби
Лора и Стоян
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2024 Страхотна рецепта! С лек ориенталски привкус заради ядките. Маслото също придава ядков вкус. Ароматите също допринасят. По принцип в мароканските, но и не малко ориентарски рецепти от близкия изток има я стафиди, я други плодове като добавка. Тук ги няма, което пък прави рецептата точно по мой вкус. Благодаря за предложението.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...