Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове

Източник: Бон Апети
Дата: 26.06.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
за целувките:
250 г пудра захар
4 яйца
1 щипка сол
1 ч.л. оцет

за крема:
1 опаковка крем крем сирене Philadelphia Original XL- 300 g
40 г шамфъстък
40 г пудра захар

за гарниране:
пресни плодове- ягоди, малини, боровинки

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове
В купа отделете белтъците на яйцата. Добавете солта и разбийте до меки върхове.
На части добавете пудрата захар и разбивайте, докато сместа увеличи обема си и стане гъста.
Прибавете оцета и разбивайте на висока скорост, докато стане лъскава и гъста.

2
Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове 2
Пригответе голяма тава за печене, покрийте с хартия за печене и залепете с малко целувчена смес хартията за тавата.
С лъжица гребвайте от сместа и оформете 9 сравнително еднакви купчинки.
С лъжицата оформете целувчената смес, като избутвате с лъжицата навън, така че да получите купички.

3
Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове 3
Сложете тавата в предварително загрята до 130°С фурна и печете целувките 90 минути. Изключете фурната, отворете вратата и оставете да се сушат до пълно изстиване.
4
Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове 4
Нарежете с нож шамфъстъка и отделете в купичка.
5
Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове 5
В купа сложете крем сиренето и пудрата захар и разбийте, докато се смесят добре.
6
Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове 6
Добавете шамфъстъка и разбъркайте.
7
Мини Павлова с крем сирене Philadelphia и плодове 7
Напълнете изстиналите целувчени кошнички с крема, отгоре сложете свежи плодове и сервирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: