Пълнени чушки с четири вида сирена
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2016 Да, Десислава, точно така е – „пеперончино“ е италианската дума за „люти чушлета“, а не конкретен сорт. В случая ги наричаме така, тъй като рецептата е от италианската кухня, където това наименование се е наложило, но без да означава определен сорт, а по-скоро насочва към това, че е необходимо, чушлетата, които се използват, да се наистина много люти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2016 моля Ви използвайте български език, когато представяте рецептите. Пеперончино на български означава люта чушка. Пеперончино НЕ Е име на сорт чушлета, за да използвате италианската дума.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...