Мелнишки кaтък

Източник: Бон Апети
Дата: 15.02.2002
Мелнишки кaтък
 
Необходими продукти:
2 кофички кисело мляко
250 г овче сирене
4 скилидки чесън
50 г краве масло
кисели краставички


Начин на приготвяне:
1
Мелнишки кaтък
Млякото се поставя в тензух и се оставя да престои една нощ, за да се отцеди. Чесънът се счуква и се размесва с разтопено масло.
2
Мелнишки кaтък 2
Сиренето се настъргва в купа и се смесва с изцеденото мляко и счукания чесън.
3
Мелнишки кaтък 3
Сместа се шприцова върху разрязани на две и издълбани кисели краставички. Кaтъкът може да се поднесе и с пресни краставици или домати.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: