Обърнат хляб с домати и босилек
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2020 Прекрасни питки, аз ги чаках да втасат повече от час на загрята на 50 градуса фурна.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2016 Станаха много хубави и се изядоха веднага. Не втасаха , но и аз не следвах точно рецептата. Направих ги в по-малко количество.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2016 И моите хлебчета не втасаха много добре, изглеждаха недопечени отвътре, но в същото време бяха супер вкусни и всички ги харесаха!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2016 Тези питки станаха страхотни. Чаках ги доста дълго да втасат, но за сметка на това се изядоха много бързо.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2016 супер станаха!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...