Медено уиски

Топло и ароматно, с кехлибарен цвят
Източник: Бон Апети
Дата: 02.01.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 с. л. мед
200 мл уиски
1 пръчка канела
кората от 1 лимон


Начин на приготвяне:
1
Медено уиски
В съд се загряват около 750 мл вода, заедно с уискито, меда и канелата.
2
Медено уиски 2
Сместа се оставя да кипне и се оттегля от котлона. Добавя се настърганата лимонова кора и се оставя да престои така поне 1 час.
3
Медено уиски 3
Напитката може да се консумира топла, по желание гарнирана с резени лимон и пръчки канела, или студена – с кубчета лед и листенца мента.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


339 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: